Ellisplace.dk ejes og drives af:

Elli´s Place ApS

Sandalsparken 64

3660 Stenløse

Mail: info@ellisplace.dk

Web: www.ellisplace.dk

CVR 38884794

 

***Ved køb af produkter fra mærkerne Bigjigs og Viga optræder Ellisplace.dk alene som mellemmand og ikke sælger. Det er Sundleg.dk, og ikke Ellisplace.dk, som leverer varerne. Sundleg.dk er ansvarlig for aftalens opfyldelse og er forbrugerens egentlige aftalepart. På fakturaen vil der stå informationer om Sundleg.dk***

 

Betaling:

Betaling er netto kontant ved bestilling, og kan foregå på følgende måder:

Kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, Maestro samt Forbrugsforeningen.

Mobilpay: Der skal være tilknyttet et betalingskort, før denne betalingsform kan benyttes.

Vi tager ikke kortgebyr hos Elli’s Place.

Betalinger foretaget med kreditkort vil først blive gennemført, når pakken er afsendt.

Alle oplyste priser er i danske kroner(DKK) og er inklusiv moms.

Fragt og Levering: 

Elli’s Place effektuerer ordren samme dag, som du bestiller dine varer. Som udgangspunkt sendes der varer dagligt mandag til lørdag. Forventet leveringstid er normalt 1-3 arbejdsdage. Ved forsinkelse udover forventet leveringstid, kan Elli’s Place kontaktes med henblik på at afhjælpe problemet. Kun i sjældne tilfælde yder Ellisplace.dk dekort på en ordre. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af varer, som ikke er en lagervare, forbeholder Elli’s Place sig retten til at sende ordren delvist, eller når bestillingsvarerne er på lager.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Levering af en ordre fra Ellisplace.dk foregår via GLS eller Postnord og varerne vil blive sendt til den GLS pakkeshop eller Mypack Collect du har valgt i nærheden af dig.

 • Levering til GLS pakkeshop: 39 kr. – GRATIS ved køb over 499 kr.
 • Mypack Collect: 39 kr. – GRATIS ved køb over 499 kr.
 • Omdeling til privat med GLS: 79 kr. FAST fragtpris også selvom der handles for mere end 499 kr.

OBS: Ved bestilling af produkter fra mærkerne Bigjigs og Viga er det Sundleg.dk, der pakker og sender din ordre.

Fortrydelsesret:

Når du handler hos Elli’s Place har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter, at du har modtaget dine varer. Ved delordre, i tilfælde hvor der er tale om en bestillingsvare, udløber fristen, når du har modtaget den sidste vare i ordren.

Du skal senest 14 dage fra modtagelse af ordren give Elli’s Place meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb og derfor ønsker at returnere varen til os. For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom ved, at sende en mail til: info@ellisplace.dk med følgende informationer:

 • I din meddelelse skal du gøre Elli’s Place tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret
 • Ordrenummer og dato for bestilling
 • Hvilke varer der er tale om
 • Navn og adresse

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig, at give Elli’s Place tydelig meddelelse om dette. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret vil Elli’s Place tilbagebetale den fulde pris på varen/varerne, men ikke refundere dine leveringsomkostninger.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til Elli’s Place uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt Elli’s Place, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal sende Elli’s Place en mail, hvor du beskriver årsagen til returneringen. Har du modtaget en defekt vare eller en forkert vare, sender vi dig en returlabel, som vi betaler, på mail. Ønsker du at sende en vare retur til os af andre årsager, er det dig, som kunde, der betaler fragten. Returlabel kan købes for 39 kr. hos Elli’s Place.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet, hvor du har modtaget varen. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på, at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Vi anbefaler altid, at du sender pakken så den kan spores med for eksempel track and trace.

Returadresse: 

Elli’s Place ApS

Sandalsparken 64

3660 Stenløse

Elli’s Place modtager ikke returvarer sendt ”uden omdeling” eller varer sendt pr. efterkrav.

Beslutter du dig for at sende en vare retur i forbindelse med fortrydelsesfristen eller reklamation, sender Elli’s Place dig en mail, når vi har modtaget varen. I mailen bliver du oplyst om det videre forløb i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse eller reklamation.Varens stand, når du sender den retur:

Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved returnering til Elli’s Place og kunne sælges videre til en anden kunde. Du må dog pakke den ud, undersøge den og vurdere dens egenskaber. Hvis varen bærer præg af at have været brugt eller er blevet skadet, mister kunden sin fortrydelsesret af den grund. Kunden må forvente, at skulle betale for eventuel værdiforringelse. Elli’s Place fastsætter en eventuel værdiforringelse.

OBS: Hvis du fortryder købet af produkter fra mærkerne Bigjigs eller Viga, skal varerne tilbageleveres til Sundleg.dk, som har sendt varen i første omgang.

Værdiforringelse:
Du vil kunne miste retten til at få returneret købssummen helt eller delvist såfremt den returnerede vare vurderes til at være væsentlig værdiforringet eller helt værdiløs.

Dette kan ske i tilfælde hvor du:

 • Reelt har taget varen i brug
 • Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
 • Varen er håndteret på en anden måde end nødvendigt, for at kunne anslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

Tilbagebetaling:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til Elli’s Place tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Elli’s Place refunderer beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Elli’s Place gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har anmodet om noget andet.

Der kan være en væsentlig forsinkelse fra vi krediterer betalingen, til beløbet frigives og sættes ind på din konto. Har du betalt med VISA bør du modtage pengene indenfor 2-5 arbejdsdage. Har du derimod betalt med MasterCard eller Maestro kan der gå op til 30 arbejdsdage før pengene frigives, afhængig af den aftale du har med din bank.

Elli’s Place kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret:

Når du handler hos Elli’s Place, har du som forbruger 24 måneders reklamationsret jfr. den danske købelov. Har du modtaget en defekt varer, er dit køb omfattet købeloven og herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Kontakt på mail:  info@ellisplace.dk for reklamation.                                        Herefter kontakter vi dig vedrørende hvad du skal gøre. Retuneres varen, bedes du venligt vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen samt en beskrivelse af hvad der er af fejl eller mangler ved varen. Er reklamationen berettiget betaler vi det, vi vurderer som rimelige fragtomkostninger. Husk derfor at få en kvittering for afsendelse. Er reklamationen ikke berettiget skal du selv afholde alle fragtudgifter, der måtte være, i forbindelse med, at returnere varen til os og sende varen retur til dig. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, da du selv er ansvarlig for pakken indtil vi modtager den.

Det er som udgangspunkt dig som forbruger, der skal bevise, at en fejl ved en vare er en mangel efter købeloven. I de første seks måneder efter leveringen gælder dog formodningsreglen. Inden for de første seks måneder efter leveringen gælder der efter købeloven en ”formodning” om, at fejlen eller årsagen til den allerede var til stede, da varen blev leveret til forbrugeren. Efter de første seks måneder skal du som forbruger selv bevise, at fejlen var til stede på leveringstidspunktet.

OBS: Eftersom Eliisplace.dk ikke er aftalepart for mærkerne Bigjigs og Viga, så skal reklamation ved køb af disse produkter gå igennem Sundleg.dk. Du kan finde informationer om Sundleg.dk på din faktura. Alternativt kan du henvende dig til os, og vi vil sætte dig i forbindelse med Sundleg.dk

Persondatapolitik:

For at du kan handle hos Elli’s Place, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Elli’s Place foretager registrering af dine personoplysninger med det formål, at kunne gennemføre din konkrete bestilling, samt levere varen til dig. Alle de registrerede oplysninger du giver Elli’s Place vil blive behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven.

Hvis du handler produkter fra mærkerne Bigjigs og Viga, deles dine oplysninger med Sundleg.dk, for at de kan behandle og fremsende din ordre.

Som registreret hos Elli’s Place kan du altid gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@ellisplace.dk

Cookies:

Elli´s Place bruger cookies med det formål:

 • at optimere brugerens oplevelse af sitet
 • at optimere design på hjemmesiden samt at genererer webstatistik
 • at målrette markedsføring til brugere                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      *Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Din sikkerhed:

Elli’s Place bruger en godkendt betalingsserver, der er PCI certificeret og krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Fravigelse:
Fravigelse af handelsbetingelserne kan kun ske efter skriftlig aftale med Elli’s Place’s ejere.

Ændringer:

Elli’s Place kan ændre handelsbetingelserne ensidigt, og hvis der løbende sker ændringer i virksomheden, hvori der opstår nye oplysninger, kunderne skal gøres opmærksomme på.

Klageadgang:                                                                                                                

Hvis du ønsker at klage over dit køb eller har været utilfreds med din behandling hos Elli’s Place, skal du rette henvendelse til info@ellisplace.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Med venlig hilsen

Elli’s Place